Hallo, mijn naam is Ivonne Ruijgt, 52 jaar en woon samen met mijn zoon en dochter in het mooie Schipluiden (Midden-Delfland). Ik ben geboren en opgegroeid in Den Hoorn in een fijn en liefdevol gezin. Ondanks dat ik als kind een fijne jeugd heb gehad, heb ik ook droevige momenten gekend. Vooral het verlies van mijn vader en broer heeft een behoorlijke impact op mij gehad.

Om mij meer bewust te worden van de emoties en blokkades die ik ervaarde, ben ik diverse cursussen gaan volgen. Ik kwam hierdoor meer in balans en in een positieve flow. Daarom dan ook de naam van mijn praktijk: Flow & Balance. Massage is een groot onderdeel geweest in het krijgen van meer rust en ontspanning in zowel mijn lichaam als geest. Een massage zie ik als een cadeautje naar mezelf, een moment waarop ik even helemaal niets hoef.

Gun jij jezelf ook meer flow en balans in het leven? Neem dan vooral contact met me op!

Liefs, 
Ivonne

Afspraak maken?

Telefoonnummer: 06-46151469
Email: ivonne@beautyinstore.nl

Benieuwd naar alle andere shops? Neem snel een kijkje en zie wat wij allemaal te bieden hebben.